Αδυναμία καταχώρησης στοιχείων

 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #3809 Απάντηση

  Χριστόδουλος Φραγκουδάκης

  Εισάγουμε τα στοιχεία που αφορούν στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Αίτηση-rania3@ntua.gr-1975354944). Έχουμε ήδη αποτυπώσει την τρέχουσα κατάσταση (πάνω από 200 εγγραφές). Συνεχίζοντας στην αίτηση για νέο εξοπλισμό δεν μπορούμε να βάλουμε καινούρια εγγραφή μετά την 10η. Όταν αποθηκεύουμε την 11η εγγραφή είτε δεν αποθηκεύεται είτε λαμβάνουμε μηνύματα λάθους:

  * Notice: Undefined index: #ajax στην ajax_form_callback (γραμμή 395 του /var/www/vhosts/relabs.minedu.gov.gr/httpdocs/includes/ajax.inc).
  * Το περιεχόμενο σε αυτή τη σελίδα είτε έχει τροποποιηθεί από άλλον χρήστη, είτε έχετε ήδη αποστείλει τροποποιήσεις μέσω αυτής της φόρμας. Ως αποτέλεσμα, οι αλλαγές σας δεν μπορούν να αποθηκευτούν.

  Παρακαλούμε να μας συμβουλέψετε για το πως να συνεχίσουμε την εισαγωγή νέων εγγραφών.

 • #3810 Απάντηση

  Καλησπέρα σας,

  το θέμα που αναφέρετε αφορούσε ρυθμίσεις (limits) σε επίπεδο φιλοξενίας της εφαρμογής. Εντοπίστηκε, διορθώθηκε και μπορείτε να προχωρήσετε στη συμπλήρωση της αίτησής σας.

  Ένα δεύτερο θέμα που εντόπισα από τα logs του συστήματος είναι ότι από τον ίδιο ιδρυματικό λογαριασμό rania3@ntua.gr την ίδια ώρα, είχα εισόδους από διαφορετικές IP, που «έγραφαν» πάνω στην ίδια αίτηση. Κάποια από τα μηνύματα που βλέπατε οφείλονταν σε αυτό.

  Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε ξανά πρόβλημα, παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω του φόρουμ, όπως το πράξατε και τώρα.

 • #3811 Απάντηση

  Αντώνιος Γαστεράτος

  Πατάω «Αποθήκευση» και μου επιστρέφει:
  «Η εκπαιδευτική χρήση του εξοπλισμού αφορά field is required.»
  Που είναι αυτό το πεδίο;

 • #3844 Απάντηση

  Προβιδάκης Κων/νος

  Κατά την συμπλήρωση του εκτιμώμενου κόστους το σύστημα επιστρέφει μήνυμα » Μόνο αριθμοί επιτρόπονται στο πεδίο Εκτιμώμενο κόστος» και δεν επιτρέπει την συνέχιση της συμπλήρωσης της αίτησης μας. Εμείς προφανώς εισάγουμε αριθμούς και παρόλα αυτά η δυσλειτουργία αυτή συνεχίζεται.

 • #3868 Απάντηση

  Nota Kyriazi

  Προσπαθώ να αποκτήσω πρόσβαση στην πλατφόρμα για τη συμπλήρωση αίτησης για ψηφιακό εξοπλισμό (ΑΕΙ), χωρίς επιτυχία. Δεν μου δίνεται καν η δυνατότητα να περάσω user name και password. Με το που επιλέγω ΣΥΝΔΕΣΗ επιστρέφεται μήνυμα ERROR.

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

  Νότα Κυριαζή
  Καθηγήτρια
  Πάντειο Πανεπιστήμιο

 • #3874 Απάντηση

  Ηλίας Σταυρόπουλος

  Καλησπέρα σας.
  Στην προσπάθεια μου να συμπληρώσω την αίτηση ως Εργαστήριο, συμπληρώνω το όνομα του Ιδρύματος και στη συνέχεια ζητείται το όνομα της Σχολής (και του Τμήματος).
  Το συγκεκριμένο Εργαστήριο δεν εντάσεται σε κάποια Σχολή ή Τμήμα, αλλά αποτελεί ανεξάρτητη μονάδα του Ιδρύματος (υποστηρίζει όλες τις Σχολές και τα Προγράμματα Σπουδών αυτών).
  Η συμπλήρωση της Σχολής και του Τμήματος είναι απαραίτητη στη φόρμα υποβολής. Τι γίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση;
  Σας ευχαριστώ.

 • #3885 Απάντηση

  Πάρις Μαστοροκώστας

  Καλησπέρα σας,
  επιχειρώντας να συμπληρώσω την αίτηση ως εργαστήριο, σημειώνω ιεραρχικά Ίδρυμα, Σχολή, Τμήμα αλλά δεν εμφανίζονται τα πεδία για εργαστήριο, όπως αναφέρεται στις οδηγίες. Τι γίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση;
  Σας ευχαριστώ

Απαντήστε σε: Αδυναμία καταχώρησης στοιχείων
Οι πληροφορίες σας: